fbpx
„“

Say you love me

de

11745593_981142741937238_28268380073286297_nNu mai spuneți că nu știți cum, că nu aveți timp și know how, ca să vă iubiți femeia. Sau că nu vă puteți ridica la „înălțimea” ei. Nu o mai spuneți, nici pentru voi, nici pentru ceilalți.

Și mai ales, nu i-o spuneți ei.
Există lucruri gratuite sau ieftine, care fac mai mult decat orice „investiție”. Și nu mă refer la calitățile aflate la mare căutare, printre oameni, în zilele noastre: onoarea, inteligența, corectitudinea, simțul umorului etc.

Dacă vreți să știe că o iubiți, că o prețuiți, iar Codul cel șmecher de conduită masculină nu vă lasă să folosiți cuvinte, culegeți-i un buchet de flori. Floare cu floare, doar pentru ea. Și priviți-o în ochi când i le oferiți – cu tot cu gărgărițe și soare.

Dacă nu știți exact unde e fiecare, raportat unul la celălalt, fiecare la sine și împreună, la univers – urmăriți un apus de soare sălbatic împreună. Într-o simfonie completă, învăluiți de armonie și liniște, doar voi doi, în trecerea de la ziua de azi spre cea de mâine. N-o să vă mai îndoiți de nimic, după asta.

Nu vă trebuie formule, secrete și timp special alocat, ca să vă iubiți femeia.
Trebuie să o ascultați, să nu amânați și să nu vă temeți.
Restul – e trecut, viitor sau adevăr.

Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title